Laatste nieuws:

, 28 oktober 2020 09:53

MH Hydraulics Certified Excellence partner van Bosch Rexroth

Met ingang van 26 oktober 2020 mag MH Hydraulics zich Certified Excellence Partner van Bosch Rexroth noemen. Op 11 december 2019 werd de intentieverklaring getekend voor de certificering. Het afgelopen jaar heeft MH Hydraulics alle stappen op weg naar het gecertificeerde partnerschap succesvol doorlopen. Het certificeringsproces omvat verschillende fasen van voorselectie naar evaluatie en implementatie.

'
1/1
Alle fasen zijn door MH Hydraulics succesvol afgerond. Op 26 oktober is het bekrachtigd met een certificaat uitreiking. Vanaf heden is MH Hydraulics C.E. Service Partner van Rexroth, gespecialiseerd op het gebied van hydraulische plunjerpompen en motoren. Met deze unieke samenwerking heeft Rexroth naast haar eigen reparatiewerkplaatsen een landelijke dekking in Nederland met dezelfde gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit. Vakkundige reparaties In combinatie met de andere Rexroth partners biedt MH Hydraulics gegarandeerde kwaliteit en hebben toegang tot de fabriek-afstelgegevens. Zij wordt regelmatig geaudit door Rexroth. Met hun grote voorraad originele onderdelen gecombineerd met kennis en kunde kunnen zij snel en vakkundig repareren voor een goede prijs. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de toekomst. Door deze samenwerking speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak voor een klantvriendelijke en kwalitatief goede oplossing voor de Nederlandse klanten van reparatie van pompen en motoren.

bron: Bosch Rexroth

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden