Laatste nieuws:

, 6 oktober 2020 13:25

Rockwell Automation neemt cybersecuritybedrijf Oylo over

Rockwell Automation heeft bekendgemaakt dat zij het Spaanse bedrijf Oylo overgenomen heeft. Oylo is een cybersecurity service provider, die zich richt op de industrie.

'
1/1
Oylo biedt een breed scala industri?le management systemen, cybersecuritydiensten en cybersecurity-oplossingen aan zoals assessments, turnkey implementaties, managed services en incident response. Over de voorwaarden van de overname zijn geen verdere mededelingen gedaan.

"Nu connected smart devices op de fabrieksvloer gemeengoed worden, is het belangrijker dan ooit tevoren om een complete cybersecuritystrategie te hebben die zowel industriële operationele technologie (OT) als ook informatietechnologie (IT) voor de kantooromgeving omvat. We willen onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen bij hun reis naar de Connected Enterprise. Dankzij de overname kunnen we profiteren van de diepgaande domeinexpertise van Oylo, waardoor we onze expertise op het gebied van cybersecurity kunnen uitbreiden en wereldwijd aanbieden", zei Frank Kulaszewicz, senior vice-director van Lifecycle Services bij Rockwell Automation.

De overname van Oylo is het bewijs van de ambitie van Rockwell Automation om cybersecuritydiensten en -oplossingen van topkwaliteit aan te bieden. De OT cybersecurity-expertise van Oylo is een perfecte aanvulling op de IT-cybersecurity-expertise die Rockwell Automation recentelijk door de overname van Avnet Data Security verwierf. De toevoeging van Oylo verbreedt het wereldwijde aanbod in deze snelgroeiende markt en breidt Rockwell's aanbod van cybersecurity-diensten voor de industriële markt verder uit.

"We kijken er naar uit om onze loyale klanten en partners verder van dienst te kunnen zijn, terwijl we nu ook in staat zijn om onze oplossingen aan bedrijven over de hele wereld aan te bieden", zei Eduardo di Monte, oprichter en CEO van Oylo.

Oylo zal bij Rockwell Automation rapporteren aan de afdeling Lifecycle Services.

bron: Oylo

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (8)

28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
19 juni 2024 - Metaal Katthedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden