, 3 september 2020 11:10
De NSK academie voegt online trainingsmodule toe rond voedings- en drankenproductiet aan zijn cursusportfolio. De opleiding is bedoeld om de kennis te vergroten van wie betrokken is bij de ontwikkeling en bouw van machines voor de voedsel- en drankensector.
Vaak gebruikte systemen zijn daar onder meer transportbanden, wasinstallaties, mixers, vulinstallaties, breekmachines, schilmachines, friteuses, ovens, stomers en diepvriezers, om er maar enkele op te sommen.
In het bijzonder wordt bekeken naar wat er gebeurt met lagers onder verschillende omstandigheden, en het identificeren van de bijhorende faalwijzes. De factoren die door de nieuwe e-learning cursus worden behandeld zijn onder andere een natte/schone voedingslijn, vuil/korrelig en warm/koud. Voor elke toestand krijgen de deelnemers een overzicht van de lageroplossingen van NSK en de achterliggende technologie die ontwikkeld werd om dergelijke problemen op te lossen.
De module handelt ook over de lagers die ingezet worden in de algemene voedsel- en drankindustrie, zoals in tandwielkasten, elektromotoren, pompen en verpakkingsmachines.
Op het einde van de cursus zijn alle deelnemers meer te weten gekomen over de moeilijke omstandigheden in het voedings- en drankenindustrie en hoe de levensduur van de lagers er kan worden gemaximaliseerd. Deze doelstelling is in lijn met het basisprincipe van de NSK-academie, die opgericht werd om deelnemers toe te laten hun kennis uit te breiden rond de recentste NSK-lageroplossingen, die ze dagelijks kunnen toepassen om de levensduur van de machines te maximaliseren. Alle online trainingsmodules werden ontworpen om het kennisniveau van het personeel te verhogen en OEM's te helpen een betere rentabiliteit te bereiken dankzij minder onderhoudsnood.
bron: NSK Academy
ab op X
Volg ab nu ook op X!
Onze accountnaam is: @aenb
Agenda meer (5)