Laatste nieuws:

, 3 september 2020 11:07

Automatiseringsproject bij Uniphar loopt op schema (video)

De realisatie van een nieuw automatiseringsproject bij Uniphar (Ierland) loopt op schema. Rekening houdend met COVID-19 heeft Inther Group alles in het werk gesteld om samen met de opdrachtgever op een veilige manier de geplande werkzaamheden uit te kunnen voeren waardoor er geen vertraging is ontstaan.

'
1/1
Eind juni 2020 is Inther Group on-site gestart met de installatie en bouw van de nieuwe intralogistiek met als hoogtepunt de opbouw van het 36 meter lange A-Frame. In deze toekomstige operatie speelt het vernieuwde A-Frame van Inther Group een essentiële rol. Het A-Frame is een ideale oplossing in de farmaceutische wereld vanwege de snelle verwerking van complexe orders. Bij dit project komen verschillende innovatieve oplossingen van Inther Group samen in een totaalconcept dat wordt aangestuurd door het Inther LC software systeem (WES).

In de volgende fase zal worden gestart met het functioneel testen van de geleverde systemen. Daarnaast zal het vervolg van de installatie met twee miniload kranen verder worden opgebouwd.

4.500 orderregels per uur

Uniphar is één van de grootste spelers op de farmaceutische markt en levert inmiddels aan 160 landen wereldwijd. Vanuit het 4.400 m2 grote DC in Annacotty worden de ziekenhuizen en apotheken van Ierland beleverd. Dit distributiecentrum zal door Inther Group worden voorzien van een volledig geautomatiseerd logistiek systeem welke tot 4.500 orderregels per uur kan verwerken. Om dit te realiseren heeft Inther Group een systeem ontworpen waarin zowel bewezen als vernieuwde technologieën worden samengevoegd in één totaaloplossing.

bron: Inther

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden