Laatste nieuws:

, 1 september 2020 10:53

SPS 2020 in Neurenberg wordt SPS Connect

"De SPS staat bekend om het faciliteren van diepgaande technische discussies en waardevolle gesprekken tussen haar bezoekers en exposanten", aldus Sylke Schulz-Metzner, vice president SPS. "Helaas zien we geen echte kans om dit ter plaatse te laten gebeuren, zoals we normaal gesproken op dit moment zouden doen.” Aan het begin van de zomer heette het dat de SPS – het besturings- en automatiseringsevent van het jaar – gewoon doorgang zou vinden. Maar inmiddels heeft de organisatie toch moeten besluiten het van 24 to 26 november een virtuele aangelegenheid wordt.

'
1/1
Het zal voor de organisatie niet helemaal als een verrassing zijn gekomen want onlangs werd al de SPS Connect aangekondigd, toen nog gepland als virtuele uitbreiding van de SPS. De SPS Connect volgt de onderwerpen die op de beurs in Neurenberg aan bod komen: trends en innovaties op het gebied van automatisering, met onder andere productpresentaties van exposanten, ‘keynotes', expertgesprekken en podiumdiscussies met betrekking tot de politiek, het bedrijfsleven en de industrie. Deze zullen worden gevolgd door vraag-en-antwoord-sessies, zodat de ‘bezoeker' deel kan nemen aan het gesprek en hun vragen rechtstreeks aan de sprekers te stellen.
De SPS heeft volgend jaar plaats van 23 tot en met 25 november 2021.

bron: SPS

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden