Laatste nieuws:

, 10 augustus 2020 11:15

Maakindustrie uitgedaagd én geholpen om eigen CO2-uitstoot met 40% te verminderen

De Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie helpt maakindustrie-bedrijven vooruit die bereid zijn om flink te besparen op eigen CO2-uitstoot. Samen met bedrijven uit andere branches wordt gewerkt aan een doel van 40% minder uitstoot binnen de eigen organisatie in 5 jaar tijd.

'
1/1
Dankzij deelname aan de Alliantie Klimaatactie wordt voldaan aan wet- en regelgeving, is een organisatie in lijn met het Klimaatakkoord van Parijs en krijgt het een streepje voor bij grote duurzame inkopers. Deelname aan de alliantie is dus goed voor het klimaat en goed voor een bedrijf. Organisaties die zich aansluiten bij de Alliantie Klimaatactie worden kosteloos vooruit geholpen.

Praktische hulp bij CO2-reductie

Als deelnemer van de Alliantie Klimaatactie start een organisatie met een globale 0-meting van de eigen CO2-uitstoot. Met de hulp van het online 5-stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen, het handboek ‘CO2-neutraal ondernemen - Zo doe je dat!' en veel praktische tips en voorbeelden worden bedrijven en instellingen geholpen om te besparen op fossiele brandstoffen. Samen komen zij zo groen en toekomstbestendig de Corona-crisis uit.

bron: De Nederlandse Alliantie Klimaatactie

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden