, 11 augustus 2020 10:28

Partnerstatus voor Trelleborg Sealing Solutions

AGCO, fabrikant van landbouwmachines, heeft Trelleborg Sealing Solutions de partnerstatus toegekend tijdens een recent online event voor toeleveranciers. Trelleborg levert onder andere speciale roterende afdichtingen voor overbrengingen en controlesystemen voor bandenspanning aan de fabrikant, bekend van merken als Fendt, Massey Ferguson Challenger, GSI en Valtra.

De partnerstatus is het hoogste niveau dat een toeleverancier kan bereiken. Een ander bedrijfsonderdeel van de Trelleborg Groep, Trelleborg Wheel Systems, heeft sinds 2018 de status van AGCO-partner. Konstantin Meier-Kulenkampff vicepresident Purchasing & Materials bij AGCO, bedankte Trelleborg voor hun voortdurende betrokkenheid: "Vooral in kritieke tijden, zoals 2018, toen de vraag sterk toenam en de capaciteit beperkt was, of tijdens de huidige coronavirus-uitdaging, is het verschil dat partners voor AGCO maken duidelijk." Hij benadrukte de rol van Trelleborg bij het bereiken en behouden en van hun innovatieve voorsprong en sprak de hoop uit die nog verder te kunnen uitbouwen."

 

‘Verplichting'

Carsten Stehle, ceo van Trelleborg Sealing Solutions in Duitsland over het bereiken van de partnerstatus: " voegde daar aan toe: "We zijn blij met het vertrouwen dat AGCO in ons heeft en zijn trots op deze erkenning van ons werk tot nu toe. Tegelijkertijd zien we het ook als een verplichting om AGCO in de toekomst te ondersteunen om haar technische voorsprong te behouden."

Foto's:

Partnerstatus voor Trelleborg Sealing Solutions

© Aandrijvenenbesturen.nl