Laatste nieuws:

, 8 juni 2020 14:30

TÜV Nederland helpt Brainport naar cyberweerbaarheid

TÜV Nederland is voor drie jaar als certificeringspartner verbonden aan Stichting Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) van de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Leden kunnen hun cyberweerbaarheid gaan aantonen door onafhankelijke toetsing van TÜV Nederland.

Alexis Barron (l, CWB) tekent partnerschap Edwin Franken (TÜV)'
Alexis Barron (l, CWB) tekent partnerschap Edwin Franken (TÜV)
1/1
Het CWB is opgericht om ondernemingen in de kennisintensieve hoogwaardige technologische maakindustrie te helpen met cyberveiligheid. TÜV Nederland helpt nu door onafhankelijke audits en toetsing. De instelling heeft alle kennis en ervaring in huis voor certificering op het gebied van cybersecurity.
"In een wereld waar digitale dreiging steeds concreter en zichtbaarder wordt, is het aantoonbaar maken van cyberweerbaarheid van groot belang", zegt directeur Alexis Barron van het CWB. "Digitaal raken bedrijven steeds verder met elkaar verweven. Er bestaan en er ontstaan ketens van leveranciers, maar die zijn slechts zo sterk als de zwakste schakel. Om cyberrisico's te beperken, moeten ondernemingen voldoen aan een bepaalde mate van cyberweerbaarheid. Het onafhankelijk oordeel en de certificering van TÜV zorgen ervoor dat iedereen ervan op aan kan dat een bedrijf op een bepaald niveau staat op het gebied van informatiebeveiliging en privacy."
TÜV Nederland kan de leden beoordelen volgens diverse nationale en internationale standaarden zoals ISO 27001, AVG, IEC 62443 en ISAE3402/3000.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden