Laatste nieuws:

, 11 mei 2020 11:07

Nederlandse app traint 10.000 vakmensen in Singapore tijdens lockdown

Bolster Safety is een samenwerking aangegaan met Association of Process Industry (Aspri) in Singapore om meer dan 10.000 werknemers in de procesindustrie te trainen op het gebied van vakmanschap en veiligheid gedurende de Covid-19 lockdown.

'
1/1
De Aspri is een vereniging die de belangen behartigt van meer dan 500 bedrijven in de procesindustrie in Singapore, bestaande uit de petroleum-, petrochemische, specialistische chemische en farmaceutische sectoren. Ruim 10.000 medewerkers van de bij Aspri aangesloten bedrijven kunnen op dit moment niet aan het werk vanwege de Covid-19 maatregelen. Om deze tijd toch goed te kunnen besteden heeft de vereniging een trainingsprogramma samengesteld voor onder andere flensmonteurs, lassers, steigerbouwers en riggers.

Bolster Safety (onderdeel van Sanoma Learning) is een Nederlandse scale-up die een digitale trainingsmethode biedt om de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van medewerkers in de procesindustrie, bouw en infra te vergroten door middel van screening, onboarding en continu leren. De methode is gericht op het actief onderhouden van kennis door middel van een applicatie met 10 minuten durende interactieve trainingen die aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden