Laatste nieuws:

, 30 april 2020 17:09

Vakbeurs World of Technology & Science/Industrial Processing verplaatst naar 2021

De vakbeurzen World of Technology & Science en Industrial Processing worden verplaatst naar 2021. De organiserende brancheorganisatie FHI heeft deze beslissing genomen samen met haar partners; de verenigingen Machevo & Bulk en FEDA.

'
1/1
World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 zouden plaatsvinden van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

FHI: ‘Het besluit om WoTS te verplaatsen naar 2021 geeft duidelijkheid aan alle exposanten en bezoekers van de beurs. In de komende maanden zullen wij alle mogelijke opties voor het najaar van 2021 onderzoeken. Hierbij is het ons doel om voor exposanten en bezoekers een fijne beurs neer te zetten waar iedereen elkaar weer kan ontmoeten om gezamenlijk business te creëren. FHI zal met onze partners, exposanten, bezoekers en andere belanghebbenden in nauw contact blijven omtrent de ontwikkelingen.'

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden