Laatste nieuws:

, 15 oktober 2019 10:57

Pirtek Hydrauliekservices breidt 24/7 service uit

Specialist in hydrauliekservice Pirtek ziet de vraag naar snelle, 24/7 hydrauliekservice toenemen. De leverancier van hydrauliek slangen en leidingen zet daarom in op groei met meer vestigingen en een uitbreiding van het wagenpark.

'
1/1
Pirtek opende op 1 oktober twee nieuwe service centers; in Gent en in Lummen (Vlaams Limburg). Dankzij deze nieuwe locaties is het Pirtek-doel om ‘binnen 1 uur op locatie' te zijn beter gegarandeerd. De service centers krijgen een moderne, ruime werkplaats, waar revisiewerkzaamheden onder gecontroleerde omstandigheden worden gerealiseerd.

Duurzame machines, onderhoud belangrijker

Sommige economen voorspellen dat de economische groei de komende tijd minder voorspoedig zal gaan. Gevolg daarvan is naar verwachting dat machines langer mee moeten en meer onderhoud zullen vragen. Pirtek is klaar voor deze extra servicevraag. Zo werd de afgelopen jaren geïnvesteerd in het wagenpark, waardoor het servicenetwerk is verdicht. In totaal heeft Pirtek in Nederland en België inmiddels 100 serviceauto's op de weg en het bedrijf garandeert dat de monteurs ‘overal en altijd' binnen 1 uur ter plaatse zijn. In België nam Pirtek in de mijnstreek daarnaast een aantal 7,5-tonners als servicewagen in gebruik. Ze voorzien in de specifieke service-eisen vanuit de mijnbouw.

Internationale klant: altijd dezelfde service

In Noordwest Europa beschikt het bedrijf over meer dan 200 servicepunten en heeft het 800 servicewagens op de weg.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden