Laatste nieuws:

, 15 oktober 2019 10:28

Siemens selecteert JB Systems als Solution Partner

Siemens heeft JB Systems geselecteerd als Solution Partner voor Drives & Motion. Vanaf nu is JB Systems partner voor de implementatie van het volledige Siemens pakket van motion control producten en oplossingen voor elke denkbare industriële applicatie.

Uitreiking certificaat door Hans Winters, CEO Siemens aan Martin van Gogh, CEO Batenburg Industriële Automatisering'
Uitreiking certificaat door Hans Winters, CEO Siemens aan Martin van Gogh, CEO Batenburg Industriële Automatisering
1/1
Siemens motion control producten geven een antwoord op uitdagingen op aandrijfgebied. Onder de naam ‘Siemens Solution Partner' leveren geselecteerde systeemintegratoren oplossingen op basis van de producten en diensten van Siemens op het gebied van automatisering. De selectie vindt plaats via een wereldwijd uniforme procedure.

JB Systems is onderdeel van Batenburg Industriële Automatisering en levert wereldwijd industriële automatiseringsoplossingen voor klanten in de marine en offshore, in de machinebouw en in de procesindustrie. Het bedrijf is trots op de samenwerking en ondersteunt Siemens' visie op veiligheid. Martin van Gogh, CEO Batenburg Industriële Automatisering: "Iedereen moet na een dag hard werken gezond weer naar huis kunnen gaan. Daarvoor voelen wij ons verantwoordelijk. Daarom hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner op het gebied van de implementatie van industriële automatisering en veiligheidstechniek."

Werner von Siemens, 1880: "...avoiding accidents should not be considered as a legal obligation, but as a human responsibility and economic common sense".

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden