Laatste nieuws:

, 20 augustus 2019 15:02

Elektrisch aangedreven radiografisch grasmaaien (video)

Machines4Green komt op de beurs Groen Techniek Holland met een Europese primeur: een elektrisch aangedreven radiografische maaier. De basismachine heeft naar keuze een hybride (56 Ah) of elektrische (120 Ah) aandrijfunit, die bovendien uitwisselbaar zijn.

De basismachine heeft naar keuze een hybride (56 Ah) of volledige elektrische (120 Ah) aandrijfunit, die bovendien uitwisselbaar zijn. De voorop gemonteerde maai-unit heeft elektrisch aangedreven messen. '
De basismachine heeft naar keuze een hybride (56 Ah) of volledige elektrische (120 Ah) aandrijfunit, die bovendien uitwisselbaar zijn. De voorop gemonteerde maai-unit heeft elektrisch aangedreven messen.
1/1

De voorop gemonteerde maaiunit heeft elektrisch aangedreven messen. Met een volledig opgeladen batterij kan 4 tot 4,5 uur worden gemaaid. De batterijunit kan halverwege de dag worden vervangen door een reserve exemplaar. 's Nachts kunnen beide units worden opgeladen.
Het maaidek neemt 104 cm mee en de machine is 51 cm hoog, wat hem ook geschikt maakt voor het onderhoud van zonneparken. Deze markt is al lang op zoek naar een volwaardige elektrisch aangedreven machine.
Omdat de zogeheten Raymo als werktuigdrager is ontworpen, kan de machine in de toekomst ook worden voorzien van andere aanbouwdelen. Machines4Green heeft de machine aangemeld voor de Vamill lijst 2020.
Machines4Green importeert radiografisch bestuurde maaiers voor de Benelux markt. Deze maaiers zijn geschikt voor het maaien van taluds en voor het onderhoud van zonneparken. Vanwege de radiografische besturing hoeft bedienend personeel niet zelf meer op steile hellingen en onder zonnepanelen te werken.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden