Laatste nieuws:

, 29 juli 2019 08:00

TIV springt in op interesse in robotisering met Technologiestraat

MIx Noordoost introduceert dit jaar de Technologiestraat op de vakbeurs TIV (17-19 september in Hardenberg). Doel van de straat is om marktleiders en koplopers te introduceren.

De Technologiestraat is te vinden in hal 6, vlakbij het kennistheater waar robotisering ook tijdens diverse sessies terugkomt. '
De Technologiestraat is te vinden in hal 6, vlakbij het kennistheater waar robotisering ook tijdens diverse sessies terugkomt.
1/1
De Technologiestraat wil hiermee inspelen op de vraag naar meer kennis over robotisering. De komst van de technologiestraat haakt in op de ontwikkelingen van de markt en ook op de wens van bezoekers. Inmiddels hebben zich meerdere robotmerken gemeld voor een plek in de Technologiestraat.

"De straat faciliteert demonstraties van deelnemende exposanten. We willen bezoekers laten kennismaken met draaiende robots. Zo kunnen ze zelf zien hoe relatief eenvoudig het kan zijn om bijvoorbeeld cobots te programmeren", zegt Bart Leferink namens beursorganisator Easyfairs.
Tien plekken
De straat biedt plek aan tien bedrijven. Op dit moment hebben de volgende leveranciers zich ingeschreven: Staubli, Robotics Benelux, Wecobot, Cobot Automation, Industrial Cobotics, Schunk, Olmia Robotics, Pick-it 3D en Rolan Robotics.

De Technologiestraat is te vinden in hal 6, vlakbij het kennistheater waar robotisering ook tijdens diverse sessies terugkomt. Bovendien komen in hal 6 meerdere nieuwe onderdelen van MIX Noordoost bijeen. TIV gaat in 2020 verder als compleet nieuwe titel met de naam MIX Noordoost. Op TIV 2019 maakt de maakindustrie alvast kennis met een aantal nieuwe initiatieven, zoals de technologiestraat.
De laatste editie van TIV en tegelijkertijd de eerste kennismaking met MIX Noordoost is op 17, 18 en 19 september in Evenementenhal Hardenberg.

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

13 oktober 2021 - Den Bosch
Efficiënt Aandrijven Event 2021
17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden