Laatste nieuws:

, 21 mei 2019 09:51

Business Software Event legt focus op praktijkcases

Het Business Software Event vindt dit jaar plaats op 20 juni op de nieuwe locatie van Mikrocentrum in Veldhoven. Deze editie staat in het teken van ‘Industrie 4.0 - uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’. Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van software.

Het Business Software Event vindt dit jaar plaats op 20 juni op de nieuwe locatie van Mikrocentrum in Veldhoven. '
Het Business Software Event vindt dit jaar plaats op 20 juni op de nieuwe locatie van Mikrocentrum in Veldhoven.
1/1
Een beursvloer met 35 specialistische bedrijven en een congresprogramma zijn de ingrediënten van het evenement. "Op het Business Software Event is alles van ERP, PDM en PLM tot en met CAD, CAM, MES, WMS en CRM in onderling verband onder één dak te vinden. Maar ook overkoepelende processen zoals integratie en business intelligence komen aan bod", aldus eventmanager Timo van Leent.

Op het Business Software Event draait alles om het verkrijgen van inzicht in bedrijfsprocessen, het verbeteren van de business en de softwaretools die hiervoor kunnen worden ingezet. Van Leent: "De focus ligt op de succesverhalen van collegabedrijven: waar liepen zij tegen aan, hoe hebben ze het aangepakt en wat zijn de lessons learned?"

ASML en KPN 

Sprekers en onderwerpen zijn onder meer: Marco Jansen van ASML over de uitdaging van PLM en de impact van digitalisering, Paul Cobben van KPN over 5G applications in Manufacturing en Manfred van Kalkeren met een klantnverhaal over machinebouwers die groeien door een geïntegreerd platform.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden