Laatste nieuws:

, 2 mei 2019 15:54

Open Industry 4.0 Alliance werkt aan één open ecosysteem voor digitalisering

Zeven bedrijven in de machinebouw, industriële automatisering en software bundelen hun krachten in de ‘Open Industry 4.0 Alliance’. Doel is om samen een open ecosysteem te ontwikkelen om de digitale transformatie van industriële installaties te bevorderen.

Zeven bedrijven in de machinebouw, industriële automatisering en software bundelen hun krachten in de ‘Open Industry 4.0 Alliance’. '
Zeven bedrijven in de machinebouw, industriële automatisering en software bundelen hun krachten in de ‘Open Industry 4.0 Alliance’.
1/1

Door zich te verenigen in Open Industry 4.0 Alliance hopen de deelnemers de eigen standalone-oplossingen af te schaffen en zo een impuls te geven aan de digitalisering van de Europese industrie. Oprichters zijn Endress+Hauser, Beckhoff, Hilscher, ifm, KUKA, Multivac en SAP. Ook Balluff, Gebhardt, Pepperl+Fuchs, Schmidtsche Schack, Samson en WIKA hebben tonen interesse.

Een gestandaardiseerd open ecosysteem creëren voor de exploitatie van sterk geautomatiseerde fabrieken en installaties met inbegrip van logistiek en diensten. Daar willen de deelenemers heen. "De open architectuur voldoet aan alle eisen van de procesindustrie", vertelt Matthias Altendorf, CEO van de Endress+Hauser Group. "Het is gebaseerd op standaarden, zorgt voor transparantie in bedrijfsprocessen en garandeert de integriteit van systemen, waardoor fabrieken gebruik kunnen maken van het potentieel van Industrie 4.0."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden