Laatste nieuws:

, 2 april 2019 01:25

Splitsing in integratie en distributie Universal Robots

Om aan de exponentieel groeiende marktvraag van cobots in de Benelux te blijven voldoen, breiden Universal Robots en Gibas Automation hun samenwerking uit. Zij splitsen integratie en distributie. Per 1 mei neemt het nieuw opgerichte Industrial Cobotics de distributie en marketing voor haar rekening. Gibas Automation zal zich volledig gaan richten op integratie- en servicewerkzaamheden.

Per 1 mei zal Industrial Cobotics, met zetel in Haaltert (B), de distributie van UR-cobots verzorgen. '
Per 1 mei zal Industrial Cobotics, met zetel in Haaltert (B), de distributie van UR-cobots verzorgen.
1/1
Per 1 mei zal Industrial Cobotics, met zetel in Haaltert (B), de distributie van UR-cobots verzorgen. Samen met de recent aangetreden Christian Janse (Area Sales Development Manager UR), wordt zo ook de toekomstige lokale ondersteuning voor een toenemend aantal partners en klanten veilig gesteld. Janse: "Door lokale aanwezigheid en een zuivere focus op distributie kunnen we marketing, service en het UR-partnernetwerk doelgerichter optimaliseren. Ook kunnen we directer op lokale ontwikkelingen inspelen."

Focus levert ook Gibas Automation voordelen op. Zij kunnen zich bij een groeiende vraag concentreren op het creëren van waarde voor klanten middels automatisering en de integratie van UR-cobots. "We hebben naast technische knowhow het afgelopen decennium ook veel ervaring met UR-cobots opgedaan, waarmee we klanten vanaf eerste contact tot en met oplevering en service ondersteunen. Door ons volledig op die rol toe te leggen, kunnen we nog efficiënter bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de cobotmarkt", aldus Stefaan Poppe, directeur Gibas Automation.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden