Laatste nieuws:

, 21 maart 2019 12:15

DFPTC 2019 opent inschrijving

De negende editie van de Dutch Fluid Power Transmission Conference (DFPTC) draagt het thema ‘Intelligente Hydraulische Aandrijftechniek’. Inschrijving voor het evenement op 10 oktober is nu geopend.

De invloed van elektronische intelligentie op de hydraulische en mechanische aandrijftechniek staat centraal tijdens het event op 10 oktober 2019.'
De invloed van elektronische intelligentie op de hydraulische en mechanische aandrijftechniek staat centraal tijdens het event op 10 oktober 2019.
1/1

Brancheorganisatie FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek (VPH) organiseren sinds een aantal jaren gezamenlijk DFPTC. De invloed van elektronische intelligentie op de hydraulische en mechanische aandrijftechniek staat centraal tijdens het event op 10 oktober 2019 in DeFabrique in Utrecht.
DFPTC richt zich op bedrijfsleven, onderzoeksinstituten en onderwijsinstellingen, zoals machinebouwers, systeemontwerpers, producenten, eindgebruikers, adviseurs en techniekstudenten. De conferentie heeft een praktijkgerichte opzet. Later dit jaar wordt het programma gecommuniceerd.


 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden