Laatste nieuws:

, 7 maart 2019 12:10

Smart Industry opent Conferentie Nederland Digitaal

Wetenschap, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid komen van 18 tot en met 21 maart 2019 samen in Hilversum voor de eerste Conferentie Nederland Digitaal. Het doel is om richting te geven en oplossingen te zoeken voor uitdagingen in een samenleving en economie die snel digitaliseert. Het thema van de eerste editie van de conferentie is ‘slimme toepassingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI)’.

Wetenschap, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid komen van 18 tot en met 21 maart 2019 samen in Hilversum voor de eerste Conferentie Nederland Digitaal. '
Wetenschap, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid komen van 18 tot en met 21 maart 2019 samen in Hilversum voor de eerste Conferentie Nederland Digitaal.
1/1
De conferentie wordt georganiseerd door Smart Industry, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Het Smart Industry Jaarevent opent de conferentie op maandag 18 maart.
Smart Industry-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming trapt het Smart Industry Jaarevent af met een inhoudelijk openingsstatement over, onder andere, de relatie met Duitsland. Daarna zal staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer ingaan op de vraag waarom het kabinet digitalisering belangrijk vindt voor Nederland in het kader van de Nederlandse Digitaliseringsstrategie (NDS).
Tijdens event komen ondernemers - van startups tot multinationals - en experts op het gebied van digitalisering van productieprocessen vanuit het hele land bij elkaar om de laatste ontwikkelingen te bespreken, ideeën uit te wisselen en praktische toepassingen toe te lichten.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden