Laatste nieuws:

, 28 februari 2019 12:01

Avond van de Maakindustrie zet mkb in schijnwerpers

Nederland kent duizenden, innovatieve mkb-bedrijven die een onmiskenbare schakel zijn in de Nederlandse maakindustrie. Tijdens de tweede editie van de Avond van de Maakindustrie op 13 maart worden daarom de schijnwerpers op ze gericht én worden ook de resultaten gepresenteerd van een onderzoek naar margebehoud bij industriële mkb-bedrijven.

Koninklijke Metaalunie, FPT-VIMAG en NRK zetten om die reden de schijnwerpers op hun leden met de uitreiking van diverse awards. '
Koninklijke Metaalunie, FPT-VIMAG en NRK zetten om die reden de schijnwerpers op hun leden met de uitreiking van diverse awards.
1/1

De Avond van de Maakindustrie vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht. De eerste editie in 2018 riep om een vervolg. Tijdens de avond wordt de innovatiekracht en de diversiteit getoond, samen met de verbondenheid van de verschillende maakbedrijven en sectoren onderling. Innovatieve en flexibele mkb-bedrijven die samen het hart vormen van de maakindustrie in Nederland. Ze zijn belangrijke partners van bedrijven als ASML, Philips en Hoogovens.

Margebehoud industrieel mkb 

Koninklijke Metaalunie, FPT-VIMAG en NRK zetten om die reden de schijnwerpers op hun leden met de uitreiking van diverse awards. Daarnaast presenteert ABN-AMRO de resultaten van een onderzoek naar margebehoud bij het industriële mkb-bedrijf in tijden van hoogconjunctuur. Hoewel hoogconjunctuur suggereert dat mkb-bedrijven torenhoge winsten genereren, blijkt uit enquêtes en analyse van klantdata dat ook bij hoogconjunctuur winstmarges onder druk kunnen staan en extra attentie is geboden.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden