Laatste nieuws:

, 14 februari 2019 16:16

WoTS slaat piketpaaltjes voor editie 2020 en vraagt bezoekers mee te denken

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 vinden plaats van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs. In de aanloop naar het evenement betrekt de organisatie nadrukkelijk de bezoekers van afgelopen jaar.

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 vinden plaats van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs. '
De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 vinden plaats van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs.
1/1
De komende maanden starten de voorbereidingen voor WoTS 2020, zoals het in de lucht brengen van de vernieuwde website en het voorbereiden van de beursprojecten en seminars. De beursvloer zal gevuld zijn met exposanten die hun innovaties, kennis en kunde in de technologie, wetenschap en (proces)industrie presenteren.
Bezoekers die afgelopen najaar een onderwerp hebben gemist of actuele ontwikkelingen graag nader belicht wilt zien, kunnen dit aangeven bij het projectteam van WoTS en IP. Samen met de betrokken deelnemers gaan zijn thema's en onderwerpen uitwerken die als beursprojecten en seminars terugkomen. Alle projecten richten zich op kennisoverdracht tijdens het beursbezoek in 2020.
Bekijk hier de aftermovies van World of Motion & Drives:
 
 

 

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden