, 7 februari 2019 14:54

KSB, Danfoss en Endress+Hauser bundelen krachten op seminar over procesoptimalisatie in food and beverage

Danfoss, Endress+Hauser en KSB bundelen hun kennis voor de tweede keer. Op 14 en 21 mei organiseren zij gezamenlijk het seminar ‘Het hart van uw installatie’. Hierin staat procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie centraal.

Het onderwerp van Danfoss Drives is Condition Based Monitoring en gaat over het inzetten van de frequentieregelaar als sensor om op basis van feiten te voorspellen dat er in een installatie iets defect gaat. Endress+Hauser vertelt hoe door gebruik te maken van de mogelijkheden van smartinstrumentatie het CIP/SIP-proces geoptimaliseerd kan worden. Tevens zal worden getoond hoe er meer informatie uit instrumentatie kan worden gehaald voor voedselkwaliteits- en traceerbaarheidsdoeleinden.

Pompen

Pompen spelen in de F&B industrie een prominente rol. KSB legt de nadruk op een optimale pompselectie voor een optimale beschikbaarheid en een laag energieverbruik. Ook het werkgebied van pompen, de motorkeuze en (preventief) onderhoud komen aan de orde.

Na afloop van de lezingen hebben bezoekers de gelegenheid om de expertise van de drie deelnemende bedrijven tijdens demonstraties te zien en te ervaren.

Food and beverage 

Het seminar ‘Het hart van uw installatie' is speciaal bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij de processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Deelname aan het evenement is gratis. Het seminar wordt georganiseerd bij Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen (14 mei) en Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout (21 mei). Aanmelden kan eenvoudig via https://seminar-procesoptimalisatie.eventbrite.nl

Foto's:

Het seminar ‘Het hart van uw installatie” is speciaal bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij de processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Het seminar ‘Het hart van uw installatie” is speciaal bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij de processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

© Aandrijvenenbesturen.nl