Laatste nieuws:

, 17 januari 2019 16:36

‘Sesam open u’ met gekoppelde beveiligingssluis aan liftbesturing (video)

Een beveiligde doorloopsluis met intelligente passagetechnologie voor liftbesturing. Boon Edam en Schindler koppelden twee expertises aan elkaar en komen met een elegante toegangsoplossing.

Port neemt de verificatie en begeleiding van de bezoeker of bewoner voor zijn rekening, terwijl de Lifeline Speedlane Swing doorloopsluis het entreebeheer verzorgt. '
Port neemt de verificatie en begeleiding van de bezoeker of bewoner voor zijn rekening, terwijl de Lifeline Speedlane Swing doorloopsluis het entreebeheer verzorgt.
1/1

Port Technology van Schindler is een bekend bestemmingsbesturingssysteem voor liften en te vinden in steeds meer mobiliteitsoplossingen voor gebouwen. Met de besturing krijgen gebruikers veilig toegang tot een gebouw en kunnen zij onbelemmerd naar hun bestemming binnen een gebouw. De stap naar de toegangsoplossingen van Boon Edam is geen grote.

Autorisatieproces

Dankzij integratie van Port in de doorloopsluis kunnen bezoekers of bewoners nu snel het autorisatieproces doorlopen met behulp van een RFID-kaart of de myPORT-app op hun smartphone. Bezoekers krijgen vervolgens toegang op basis van een online kleurcode. Na verificatie wijst het liftbesturingsalgoritme de meest geschikte lift toe.

Vormgeving

Port neemt de verificatie en begeleiding van de bezoeker of bewoner voor zijn rekening, terwijl de Lifeline Speedlane Swing doorloopsluis het entreebeheer verzorgt. Bij het ontwerp van de doorloopsluis is veel aandacht besteed aan de vormgeving. In de behuizing van glas is LED-verlichting in kleuren geïntegreerd. Deze intuïtieve verlichting pulseert langs de bovenkant van de taps toelopende kast en begeleidt gebruikers moeiteloos door het controlepunt.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden