Laatste nieuws:

, 17 januari 2019 16:36

‘Sesam open u’ met gekoppelde beveiligingssluis aan liftbesturing (video)

Een beveiligde doorloopsluis met intelligente passagetechnologie voor liftbesturing. Boon Edam en Schindler koppelden twee expertises aan elkaar en komen met een elegante toegangsoplossing.

Port neemt de verificatie en begeleiding van de bezoeker of bewoner voor zijn rekening, terwijl de Lifeline Speedlane Swing doorloopsluis het entreebeheer verzorgt. '
Port neemt de verificatie en begeleiding van de bezoeker of bewoner voor zijn rekening, terwijl de Lifeline Speedlane Swing doorloopsluis het entreebeheer verzorgt.
1/1

Port Technology van Schindler is een bekend bestemmingsbesturingssysteem voor liften en te vinden in steeds meer mobiliteitsoplossingen voor gebouwen. Met de besturing krijgen gebruikers veilig toegang tot een gebouw en kunnen zij onbelemmerd naar hun bestemming binnen een gebouw. De stap naar de toegangsoplossingen van Boon Edam is geen grote.

Autorisatieproces

Dankzij integratie van Port in de doorloopsluis kunnen bezoekers of bewoners nu snel het autorisatieproces doorlopen met behulp van een RFID-kaart of de myPORT-app op hun smartphone. Bezoekers krijgen vervolgens toegang op basis van een online kleurcode. Na verificatie wijst het liftbesturingsalgoritme de meest geschikte lift toe.

Vormgeving

Port neemt de verificatie en begeleiding van de bezoeker of bewoner voor zijn rekening, terwijl de Lifeline Speedlane Swing doorloopsluis het entreebeheer verzorgt. Bij het ontwerp van de doorloopsluis is veel aandacht besteed aan de vormgeving. In de behuizing van glas is LED-verlichting in kleuren geïntegreerd. Deze intuïtieve verlichting pulseert langs de bovenkant van de taps toelopende kast en begeleidt gebruikers moeiteloos door het controlepunt.

 

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

12 oktober 2023 - Het Zendstation - Lopikerkapel
Up to the Nexxt
29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden