Laatste nieuws:

, 18 oktober 2018 10:59

Nederland en Duitsland versnellen samen digitalisering industrie

Het Nederlandse Smart Industry en het Duitse Platform Industrie 4.0 tekenden vorige week een overeenkomst om de digitalisering van de industrie te verbeteren en te versnellen. Dat gebeurde tijdens de economische missie in de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland.

De overeenkomst werd aan Nederlandse zijde door de voorzitter van Smart Industry, Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, getekend en aan Duitse zijde door Thomas Hahn, hoofd International Relations Platform Industrie 4.0, in het bijzijn van Zijne Majesteit Willem-Alexander en Hare Majesteit Máxima.'
De overeenkomst werd aan Nederlandse zijde door de voorzitter van Smart Industry, Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, getekend en aan Duitse zijde door Thomas Hahn, hoofd International Relations Platform Industrie 4.0, in het bijzijn van Zijne Majesteit Willem-Alexander en Hare Majesteit Máxima.
1/1
De overeenkomst werd aan Nederlandse zijde door de voorzitter van Smart Industry, Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, getekend en aan Duitse zijde door Thomas Hahn, hoofd International Relations Platform Industrie 4.0, in het bijzijn van Zijne Majesteit Willem-Alexander en Hare Majesteit Máxima.
Deze samenwerking op het hoogste niveau brengt de belangrijkste stakeholders aan Nederlandse en Duitse zijde bij elkaar. Op deze manier kunnen beide landen concreet aan de slag om de digitalisering van de industrie versneld door te voeren. Dit is heel hard nodig gezien het internationale speelveld waarin de landen zich bevinden en de uitdagingen waar de Duitse industrie voor staat.
Het gaat om het veiligstellen van het verdienmodel van Europa. De Duitse kennis en productietechnologie en de Nederlandse pragmatische toepassing van een nieuw digitaal ecosysteem vullen elkaar aan. Met deze bundeling van krachten zullen Nederland en Duitsland samen een visie ontwikkelen op de Europese industrie van de toekomst.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden