, 11 oktober 2018 16:54

Gemist? Kijk het Engineering in Food & Beverage Event 2018 terug (video)

In de Fabrique in Maarssen vond woensdag de tweede editie van het Engineering in Food & Beverage event plaats. Kon u er niet bij zijn? Bekijk dan hier een impressie.

Met als thema ‘Van Big Data naar Smart Decisions' kwamen ruim 300 professionals samen rond lezingen over bijvoorbeeld digitalisering in de aandrijftechniek en predictive maintenance in de food. 

Bekijk hieronder de video die de collega's van VMT maakten tijdens Engineering in Food & Beverage 2018. Daarin vertelt Ruben Bringsken, directeur van Baltussen Konservenfabriek, hoe het ontsluiten van data voor productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie in de komende vijf jaar enorm toe gaat nemen. Maar ERP-systemen zijn daar niet op voorbereid. Ook komen Michael Coopman van OMVE Lab & Pilot Equipment en Ruud Welschen van Siemens aan het woord over andere toepassingen van big data in food.

 

 

Foto's:

Engineering in food (klik verder voor meer foto's).

Engineering in food (klik verder voor meer foto's).

Henk-Jan Snellink van WP Haton.

Henk-Jan Snellink van WP Haton.

Nart Wielaard, strategisch scherpdenker over big data:

Nart Wielaard, strategisch scherpdenker over big data:"Voorspelbaarheid en voorspelkracht zijn essentieel. Daarom is big data zo belangrijk."

Ruim 300 professionals kwamen naar Maarssen.

Ruim 300 professionals kwamen naar Maarssen.

Ruben Bringsken, directeur van Baltussen Konservenfabriek:

Ruben Bringsken, directeur van Baltussen Konservenfabriek: "Het ontsluiten van data voor productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie gaat in de komende vijf jaar enorm toenemen."

© Aandrijvenenbesturen.nl