Laatste nieuws:

, 9 oktober 2018 14:21

Feda zoomt met Technische leergang in op hogedruk hydrauliek

Feda presenteerde op WoTS een splinternieuwe editie van de Technische leergangen; de Technische leergang hogedruk hydrauliek.

De Technische leergang werd gepresenteerd op de lounge van Feda tijdens WoTS.'
De Technische leergang werd gepresenteerd op de lounge van Feda tijdens WoTS.
1/1

In deze Technische leergang worden alle aspecten die een rol spelen in hogedruk hydrauliek uitgelegd. Het gaat hierbij om drukken tussen de 700 en 2.000 bar. Vanuit de toepassingen wordt ingegaan op de verschillende componenten en hun functie in het systeem.

Er wordt aandacht besteed aan de verschillende typen pompen die in staat moeten zijn de gewenste volumestroom (l/min) tegen de hoge druk (bar of MPa) te leveren en aan de eigenschappen van de toe te passen hydraulische vloeistof.

Deze editie is geschreven voor zowel gebruikers van hogedruk installaties als onderhoudsmensen en inspecteurs. De lezer vergroot hiermee zijn kennis en inzicht die essentieel zijn om hogedruk hydraulische applicaties veilig te kunnen gebruiken én te laten onderhouden.

De uitgave is tot stand gekomen met medewerking van Bosch Rexroth, Enerpac, Holland Hydraulics, Holmatro Industrial equipment B.V. en A. van Tilburg Hydrauliek.

De uitgave is vanaf nu te bestellen in de webshop van Feda.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden