, 4 oktober 2018 13:08

Maintenance Next in 2021 samen met Euromaintenance

Maintenance Next wordt in 2021 tegelijk georganiseerd met Euromaintenance, de grootste maintenance conferentie van Europa. Het volledig vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt dan plaats aan het grootste maintenance event dat ooit in Europa is georganiseerd.

Maintenance Next en Euromaintenance verwelkomen samen circa 15.000 onderhoudsprofessionals van over de hele wereld die afkomen op de vakbeurs, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties en bedrijfsbezoeken in de Botlek.

RACC

Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Maintenance Next en Euromaintenance de agenda's gelijk getrokken om in maart 2021 samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren. De opening van het state-of-the-art Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is de ideale gelegenheid om de handen ineen te slaan. Maintenance Next en Euromaintenance zetelen in maart 2021 daarom samen in het spiksplinternieuwe RACC, dat eind 2020 haar deuren opent.

2021 Nederland

Euromaintenance is de grootste tweejaarlijkse Europese conferentie over industrieel onderhoud en trekt iedere twee jaar veel internationale sprekers en bezoekers. Euromaintenance is een initiatief van de EFMNS, the European Federation of National Maintenance Societies. De NVDO vertegenwoordigt Nederland in het EFMNS bestuur. Iedere editie vindt in een ander Europees land plaats, in 2021 heeft Nederland de kans gekregen. NVDO heeft ervoor gekozen Euromaintenance 2021 in Rotterdam Ahoy te organiseren.

De laatstgehouden Euromaintenance was van 24 - 27 september dit jaar in Antwerpen. De eerstvolgende Maintenance Next is van 9-11 april in Ahoy Rotterdam.

www.euromaintenance.org  
www.maintenancenext.nl

Foto's:

Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Maintenance Next en Euromaintenance de agenda’s gelijk getrokken om in maart 2021 samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren.

Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Maintenance Next en Euromaintenance de agenda’s gelijk getrokken om in maart 2021 samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren.

© Aandrijvenenbesturen.nl