Laatste nieuws:

, 24 september 2018 15:04

Kanshebbers TechAward World of Automation – Motion & Drives bekend

Bronkhorst, Procentec, Danfoss Drives en Endress+Hauser zijn de vier kanshebbers op de TechAward World of Automation – Motion & Drives.

Het VLT Wireless Communication Panel LCP 103, een innovatieve draadloze communicatiemodule.'
Het VLT Wireless Communication Panel LCP 103, een innovatieve draadloze communicatiemodule.
Rechts
1/4

De vier nominaties voor de TechAward World of Automation - Motion & Drives zijn bekend. Op donderdag 4 oktober om 17.50 uur wordt tijdens de exposantenborrel de winnaar van de TechAward World of Automation - Motion & Drives bekend gemaakt in het restaurant Spijs.

De eerste genomineerde is de ES-FLOW van Bronkhorst (hal 8, C069), een vloeistofmeter/-regelaar die met ultrasonic wave technology vloeistofdebieten nauwkeurig kan meten. Tweede kanshebber is de iTHERM TrustSens temperatuuropnemer van Endress+Hauser (hal 8, C032) die zich volledig automatisch en zelfstandig kalibreert.
Procentec (hal 10, B036) is genomineerd met de Procentec Atlas, een tool voor het monitoren en diagnosticeren van een Industrieel Ethernet. Het VLT Wireless Communication Panel LCP 103 is tenslotte de vierde mogelijke winnaar. Dit is een innovatieve draadloze communicatiemodule van Danfoss Drives (hal 11, C038).
De innovaties staan in een galerij op de beursvloer opgesteld en zijn te vinden in hal 10 bij standnummer B004. Kanshebbers voor de TechAwards zijn gekozen uit een aantal inzendingen per wereld. Een vakjury en bezoekers hebben uit deze inzendingen vier genomineerden geselecteerd.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 maart 2024 - Jaarbeurs Utrecht
ESEF/TECHNISHOW
19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden