Laatste nieuws:

, 20 september 2018 11:24

FEDA stelt werknemers van de toekomst centraal tijdens WoTS

FEDA reikt tijdens WoTS de Young Professional Award uit. Daarnaast grijpt de vereniging de beurs aan om haar Technische Leergang nummer 10 te presenteren.

FEDA stelt werknemers van de toekomst centraal op WoTS.'
FEDA stelt werknemers van de toekomst centraal op WoTS.
1/1

De Young Professional Award is een FEDA-initiatief, waarbij studententeams van hogescholen zich met een innovatief technisch project in kunnen schrijven, legt projectcoördinator Anca Noordhoff van FEDA uit. Een jury, bestaande uit afgevaardigden van FEDA-leden én een onafhankelijke juryvoorzitter, kiest het winnende team en project. De uitreiking vindt 4 oktober plaats in de FEDA Lounge tijdens WoTS.

Connecting mechanical drives

Op de WoTS geven FEDA-leden in combinatie met diverse studententeams branchegerelateerde presentaties, zoals ‘Connecting Mechanical Drives' en ‘Veilig werken met Hydrauliek'. Na de presentaties volgt er een rondleiding langs stands van de betrokken partijen.

Technische Leergang nummer 10

Onder het motto ‘Techniek van 0 tot 100', biedt FEDA een breed scala aan projecten en activiteiten om de mogelijkheden van het werken in de techniek zo breed mogelijk te promoten. "We blijven ook de welbekende FEDA Technische Leergangen verder ontwikkelen", zegt Noordhoff. "Aan Technische Leergang nummer 10 wordt op dit moment de laatste hand gelegd. Deze zal gepresenteerd worden tijdens WoTS en is vanaf dat moment te bestellen via de FEDA-webshop."

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden