Laatste nieuws:

, 6 september 2018 11:46

Wie wordt European Maintenance Manager 2018?

Van 24 tot 27 september aanstaande heeft in Antwerpen weer de tweejaarlijkse onderhoudsconferentie Euromaintenance 4.0 plaats. Tijdens de conferentie wordt ook de European Maintenance Manager Award uitgereikt.

'
1/1
De volgende vier Europese onderhoudsmanagers zijn door de initiatiefnemers Salvetti Foundation en de Europese onderhoudsfederatie EFMNS, genomineerd voor deze prestigieuze prijs: Mario Cikojevic (Cemex, Kroatië), Marc De Kerf (BASF, België), Jimmy Öberg (Kopparberg, Zweden) en Antonio Ros Pau (voormalig onderhoudsmanagerj Seat, Spanje).

Genomineerden

Marcc De Kerf is genomineerd vanwege zijn visie op het ‘onderhoud van de toekomst', zowel op operationeel als conceptueel vlak. Jimmy Öberg toont aan hoe belangrijk goed leiderschap is voor een succesvolle implementatie van een nieuw onderhoudsbeheersysteem.
Mario Cikojevic dankt zijn nominatie aan de wijze waarop hij erin is geslaagd de mindset van zijn medewerkers op een zodanige wijze positief te beïnvloeden, dat de activiteiten van ieder van hen daadwerkelijk bijdragen aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen. Hoe hij dat deed staat beschreven in zijn boek ‘Maintenance Strategy - of industrial facilities through RCM methodolgy implementation'.
Last, but not least is de vierde genomineerde Antonio Ros Pau, voormalig onderhoudsmanager bij Seat in Spanje. Ros Pau dankt zijn nominatie aan de diverse projecten die hij uitvoerde bij SEAT, op een zodanige wijze dat de onderhoudsafdeling in deze onderneming niet langer gezien wordt als een kostenpost, maar als een expertisecentrum dat bijdraagt aan het verhogen van de winstcijfers van de autofabrikant.

Ben Spring

De winnaar van de ‘European Maintenance Manager Award' wordt bekend gemaakt tijdens een groots opgezet event op 25 september aanstaande. De aanwezigen leren alles over de strategie en aanpak van de winnaar. Keynote speker tijdens deze avond is futurist Ben Spring. Hij is co-auteur van het boek ‘What To Do When Machines Do Everything: How to Get Ahead in a World of AI, Algorithms, Bots and Big Data'. Spring vertelt hoe een organisatie deze nieuwe technologieën kan implementeren om competitief te blijven de komende jaren.

Euromaintenance 4.0

Met 106 sprekers, 50 businesscases, 20 workshops en een gerichte beurs met 60 innovaties, is Euromaintenance 4.0 de conferentie bij uitstek om te leren hoe onderhoud, betrouwbaarheid en asset management, dankzij een juiste mix van goede praktijken en nieuwe intelligente oplossingen optimaal kan bijdragen tot de resultaten van een onderneming.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden