, 10 april 2018 10:11

Safety event: Machineveiligheid van risicoanalyse tot aansprakelijkheid

Wat zijn de risico's op het gebied van machineveiligheid? Wie is hiervoor verantwoordelijk? Deze vragen staan centraal op het Safety event, dat op 8 mei wordt georganiseerd in het Evoluon Eindhoven.

Op het Safety event wordt u volledig bijgepraat op het gebied van machineveiligheid. Zo gaat Jeroen Heijkants, Machine Safety Engineer & Consultant bij D&F Consulting, in op de praktische integratie van CE-markering in het ontwerpproces. Pim Herber, jurist Bouwrecht bij Juridisch Management Nederland, geeft bezoekers een beeld van de juridische gevolgen indien een installatie in strijd met de wetgeving of normen wordt gebouwd. Henrie Verwey van Verwey Safety Services gaat in op de zin en onzin van risicobeoordelingen van machines. 

Daarnaast kunt u op het Safety event:
  • deelnemen aan learnshops om uw kennis op te poetsen, 
  • praktische antwoorden krijgen van de Safety doctors die alle safety-gerelateerde vragen zullen beantwoorden
  • netwerken met vakgenoten, fabrikanten en toeleveranciers
Bekijk voor meer informatie het programma van het Safety event. Aanmelden voor het event kan hier. Lezers van Aandrijven en Besturen kunnen tegen een gereduceerd tarief het Safety event bezoeken. Lezers betalen een bedrag van € 110,- in plaats van € 150,- voor een toegangsticket. 



Foto's:

Industriƫle robot (beeld: Pixabay / jarmoluk)

Industriƫle robot (beeld: Pixabay / jarmoluk)

© Aandrijvenenbesturen.nl