Laatste nieuws:

, 15 maart 2018 12:28

itsme is eerste Nederlandse Value Added Reseller van Siemens

Industrieel toeleverancier itsme is de eerste Nederlandse Value Added Reseller (VAR) van Siemens Nederland. Beide bedrijven hebben hiervoor onlangs een overeenkomst ondertekend.

Industrieel toeleverancier itsme is de eerste Nederlandse Value Added Reseller van Siemens Nederland (beeld: itsme)'
Industrieel toeleverancier itsme is de eerste Nederlandse Value Added Reseller van Siemens Nederland (beeld: itsme)
Rechts
1/2
Met de ondertekening onderstreept itsme zijn jarenlange samenwerking met Siemens. De overeenkomst tussen Siemens en itsme geldt specifiek voor het Siemens Digital Factory portfolio. Denk hierbij aan automatisering, aandrijftechniek en laagspanningsproducten. Volgens lid van de Raad van Bestuur van itsme Maurice Marchée is daarbij vooral de aandrijftechnische productgroep bijzonder, aangezien hier de werelden van elektrotechniek en mechanica samenkomen.

Siemens en itsme laten tijdens de Hannover Messe, dat van 23 tot en met 27 april in het Duitse Hannover wordt georganiseerd, zien hoe het VAR-schap van itsme verder wordt vormgegeven. Marchée: “We zijn VAR voor de Nederlandse markt, maar kunnen deze kennis ook internationaal inzetten als Siemens-specialist. De Hannover Messe is hiervoor vanzelfsprekend het uitgelezen moment.” Een gratis toegangskaart voor de Hannover Messe kan worden aangevraagd bij itsme

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden