Laatste nieuws:

, 22 februari 2018 08:30

ATB Automation lanceert WU polsaandrijvingen van IAI Industrial Robots

ATB Automation lanceert de WU polsaandrijvingen van IAI Industrial Robots. Deze polsaandrijvingen bestaan uit een zwaai- en rotatie-aandrijving in één compacte behuizing.

De WU polsaandrijvingen van IAI Industrial Robots'
De WU polsaandrijvingen van IAI Industrial Robots
1/1
De polsaandrijvingen kunnen worden gecombineerd met IAI cartesisch systemen en zijn in deze vorm onder andere geschikt voor lichte robottoepassingen. De aandrijvingen zijn onder andere gericht op pick & place-, labeling- en inspectiesystemen. De polsaandrijvingen zijn uitgerust van twee geïntegreerde 24Vdc stappenmotoren, die beide zijn uitgevoerd met absoluut encoders. 

Kenmerken

Enkele kenmerken van de polsaandrijvingen zijn:
  • 2 bouwgroottes
  • Maximaal koppel: 1.65Nm
  • Maximaal gewicht: 2kg
  • Maximale snelheid: 1200gr/s
  • 24V stepper - polsaandrijving
  • Swing: maximaal 105 graden
  • Rotatie: maximaal 360 graden
De polsaandrijvingen worden bestuurd met behulp van de MSEL controller van IAI Industrial Robots. Dit is een vrij programmeerbare meerassige controller waarbij de besturing en de vermogensregelaars in één behuizing zijn ondergebracht. De controller maakt het mogelijk profielen vast te leggen en interpolerende bewegingen te maken. Communicatie met bovenliggende besturing vindt plaats via digitale I/O of met bussystemen, zoals PROFINET, EtherCAT en DeviceNet.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden