Laatste nieuws:

, 29 januari 2018 14:41

DEKRA Japanse Certification Body voor Ex-producten

DEKRA is door het Japanse Ministerie van Health, Labour and Welfare erkend als certificatie-instelling voor Japan. Fabrikanten van producten voor explosiegevaarlijke omgevingen (Ex-producten) die exporteren naar Japan kunnen nu bij DEKRA terecht voor Japanse certificaten (JPEx).

'
1/1
Om producten voor explosiegevaarlijke omgevingen te exporteren naar Japan moet de fabrikant een certificaat hebben van een geregistreerde certificatie-instelling. Tot 2016 was de Technology Institution of Industrial Safety (TIIS) de enige certificatie-instelling van het land. Dankzij de erkenning treedt DEKRA nu ook op als certificatie-instelling voor Japan. Fabrikanten van Ex-producten die de Japanse markt willen betreden kunnen rekenen op DEKRA's certificaten en op ondersteuning van lokale medewerkers om eventuele technische en culturele barrières te overwinnen. DEKRA's testrapporten en certificaten voor Ex-producten worden ook erkend onder een DFTA (Designated Foreign Testing Agency)-licentie voor andere Japanse certificatie-instellingen.

www.dekra-product-safety.com

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden