Laatste nieuws:

, 10 januari 2018 09:41

Nieuwe lerarenopleiding Science & Technology

Dit jaar is de nieuwe deeltijd lerarenopleiding Science & Technology van start gegaan bij Fontys in Tilburg. En komend studiejaar wordt de opleiding al verder uitgebreid. Vanaf 1 september kan men ook instromen in de voltijdvariant en kan je kiezen of je naar Tilburg of Sittard gaat. Kennismaken kan tijdens de open dag op 28 januari.

'
1/1
De nieuwe opleiding leidt studenten op tot een bètabrede professional in het voortgezet onderwijs. Studenten leren het bèta-onderwijs in samenhang vorm te geven. Dit betekent dat zij aansprekend onderwijs leren verzorgen door de theorie te verbinden met de praktijk. Om dit te bewerkstelligen wordt samengewerkt met bedrijven, maatschappelijke instellingen en vakexperts van de vakken techniek, biologie, scheikunde en natuurkunde. Als aankomend docent ontwikkelt de student oog voor de bèta-talenten van zijn leerlingen en bereidt hij hen voor op een succesvolle studie en loopbaan in bèta-technologie.
Als leraar Science & Technology word je niet opgeleid voor de bestaande bèta-vakken, maar die van de toekomst. Verschillende scholen bieden deze vakken al aan: science, onderzoek en ontwerpen bijvoorbeeld. Deze leraar kan programma's ontwikkelen en de kar trekken voor het vormgeven van toekomstig bèta-onderwijs.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
20 maart 2024 - Antwerpen
Maintenance
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden