Laatste nieuws:

, 20 oktober 2017 08:05

Let's meet! seminar zet robotica centraal

Let's meet! is een seminar waarbij plant en techniek elkaar letterlijk ontmoeten. Elk kwartaal zal er een thema centraal staan wat voor beide sectoren interessant is. Het eerste seminar, dat plaatsvindt op donderdag 9 november a.s., heeft het thema robotica.

'
1/1

 

Robotica

De robot met al haar technieken is tot veel in staat. Ook in de agrofood sector. Hoe de toekomst voor deze sector eruit zal zien zal veelal bepaald worden door robotica - dit is nodig om concurrerend te blijven. Robots kunnen de efficiëntie en oogst verhogen en arbeidsvraagstukken oplossen.

Sprekers

Hoe worden deze toepassingen van robotica in de agrofood concreet gemaakt? Hoe worden deze technieken ontwikkeld, getest en geïmplementeerd in de agrofood sector? Marcel van Haren zal spreken tijdens de eerste Let's meet! Hij is werkzaam bij FME (ondernemersorganisatie voor technologische industrie) en leidt het Agri & Food cluster. De tweede spreker is Jeroen Rondeel (Blue Engineering). Jeroen beschrijft hoe robotica concreet toegepast kan en gaat worden in de agrofood. Het AGV cluster is hier een perfect voorbeeld van en zal dan ook verder toegelicht worden.

Netwerkgelegenheid

Na afloop van de presentaties, die zullen afsluiten met een interactieve sessie, worden diverse innovatieve robotica technieken gepresenteerd op de innovatiemarkt. Tegelijkertijd is dit de netwerkborrel - waar nieuwe connecties gelegd kunnen worden en netwerken worden verbreed en uitgediept.

Praktische informatie

Let's Meet! is een initiatief van Innoveins. Het seminar vindt plaats op donderdag 9 november a.s. van 15.00 – 18.00 uur in de Villa Flora, Venlo. Aanmelden is gratis en kan via: www.innoveins.co/letsmeet

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (3)

4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden