HARDENBERG, 29 september 2017 08:36

TIV ziet bezoekerskwaliteit toenemen

In totaal bezochten 7981 professionals op 19, 20 en 21 september TIV in Evenementenhal Hardenberg. Met name het vernieuwde concept, met focus op kennis en beleving in combinatie met de verhoogde bezoekerskwaliteit, werd door de ruim 250 deelnemende exposanten geprezen. Liefst een kwart van de exposanten heeft al toegezegd om in 2018 weer deel te nemen.

"Na 2016 was meer dan ooit duidelijk dat TIV een nieuwe impuls nodig had", blikt organisator Gertjan Lammers terug. "Na uitgebreid onderzoek hadden we zowel op bezoekers- als exposantenniveau verschillende actiepunten om de kwaliteit te verhogen. Zo gaf 40% van de bezoekers aan TIV te bezoeken om ‘kennis te vergaren'.

Met veel meer fysiek productaanbod, kennisaanbod vanuit brancheverenigingen, hogescholen, meer nieuwe dan oud-exposanten (!) en wat meer focus (Food/Smart Industry), hebben we vernieuwd.
Daardoor zijn bezoekers enthousiast en dat is uiteindelijk aan het eind weer de winst voor exposanten. We hebben een heel mooi uitgangsperspectief om tijdens de jubileumeditie volgend jaar verder uit te breiden.

Deze 19e editie lijkt na zes jaar daling een positief kantelpunt geweest te zijn", aldus Lammers.
Behalve ruim 250 exposanten en bijna 8.000 vakprofessionals maakten meer dan vijftig gastsprekers hun opwachting tijdens TIV 2017. Ze verzorgden interactieve seminars en informatieve lezingen. Het kennisprogramma krijgt in 2018 een vervolg en wordt mogelijk nog verder uitgebreid.

Jubileumeditie in 2018

TIV werd op de tweede en derde beursdag voor het eerst gecombineerd met Empack Relatiedagen van Easyfairs. Lammers: "Voor een eerste editie is het een geslaagde samenwerking geweest. Het is bij een eerste keer altijd even ‘afwachten', maar er lijkt een goede basis te zijn gelegd voor de toekomst."

TIV viert in 2018 haar twintigste editie. De exacte beursdata zijn 18, 19 en 20 september. De eerste conceptplannen om deze jubileumeditie extra te vieren worden in de komende periode uitgewerkt en bekend gemaakt.

bron: Evenementenhal Hardenbuerg

Foto's:

TIV

In totaal bezochten 7.981 professionals op 19, 20 en 21 september TIV in Evenementenhal Hardenberg.

© Aandrijvenenbesturen.nl