Laatste nieuws:

ZWOLLE, 6 september 2017 11:44

Succes voor scholenevent ‘I like Pompen’

De Contactgroep Leveranciers Pompen (CLP) hield onlangs voor de eerste keer het ‘I Like Pompen Scholenevent’ op het Deltion College in Zwolle. De reacties van de studenten en docenten zijn dermate positief dat het CLP bestuur besloten heeft een tweede editie te gaan organiseren.

Studenten en docenten tonen belangstelling voor de masterclasses en tabletop presentaties.'
Studenten en docenten tonen belangstelling voor de masterclasses en tabletop presentaties.
1/1

Meer dan honderd leerlingen en docenten van diverse scholen waren naar Zwolle gekomen om te worden geïnformeerd over de actualiteit rond pompen en pompsystemen.


Na de opening bezochten de deelnemers masterclasses, die werden gegeven door pompspecialisten van de CLP-leden. Alle deelnemers bezochten vier Masterclasses over pomptechniek en -kennis, die elk 45 minuten duurden. Twintig leden presenteerden zich bovendien met een Table-top.


De deelnemers konden voorts meedingen naar de eerste CLP Award door het beantwoorden van een aantal vragen. Winnaar werd Teun te Riele van het Aventus College Techniek & Mobiel.
De dag werd afgesloten met een inspirerende voordracht van Bas Nijhuis, nationaal en internationaal top scheidsrechter.


CPL noemt het event ‘het logisch vervolg' op het succesvolle studieboek ‘I Like Pompen', dat inmiddels al in de derde druk beschikbaar is en door meer dan honderd docenten en een veelvoud aan studenten gebruikt wordt.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden