AMSTERDAM, 30 augustus 2017 09:16

Koning & Hartman gecertificeerd voor informatiebeveiliging

Koning & Hartman heeft uit handen van Bureau Veritas het ISO-27001 Certificaat ontvangen. Deze certificering bevestigt dat Koning & Hartman haar processen rondom informatiebeveiliging op de juiste manier heeft ingericht en beheerst.

Het bedrijf wil zich onderscheiden met zijn dienstverlening. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van informatie spelen daar een centrale rol in. Het goed op orde hebben van informatiebeveiliging is voor een technologiebedrijf daarom van groot belang. Koning & Hartman heeft die processen goed op orde, reden voor Bureau Veritas om de onderneming het ISO-27001 certificaat te overhandigen.

Het bedrijf is binnen zijn organisatie op allerlei manieren met informatie bezig. Bijvoorbeeld in het Remote Service Center, waar vanuit men diverse systemen en netwerken van klanten op afstand bewaakt, beheert en onderhoudt.

Veiligheid

De veiligheid van klantgegevens staat daarbij op de eerste plaats. Ook op het gebied van interne processen op HR- en ICT-vlak is deze certificering een erkenning van waar het bedrijf actief mee bezig is.

De ISO-27001 certificering is een verdere aanvulling op het reeds gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem (ISO-9001) en Veiligheidssysteem (VCA**) waarover Koning & Hartman beschikt.

bron: Koning & Hartman

Foto's:

Koning & Hartman gecertificeerd voor informatiebeveiliging

Het goed op orde hebben van informatiebeveiliging is voor een technologiebedrijf van groot belang. Koning & Hartman is hiervoor gecertificeerd door Bureau Veritas.

© Aandrijvenenbesturen.nl