Laatste nieuws:

STUTTGART, 28 augustus 2017 12:32

Weer extra hal voor SPS IPC Drives

SPS IPC Drives breidt het expositieaanbod tijdens de komende editie uit door de opening van een nieuwe hal. Van 28 tot en met 30 november zijn voor het eerst zestien hallen beschikbaar voor de nieuwe producten en oplossingen op het gebied van elektrische automatisering.

SPS IPC Drives breidt het expositieaanbod tijdens de komende editie uit door de opening van een nieuwe hal (foto: Mesago/Thomas Geiger).'
SPS IPC Drives breidt het expositieaanbod tijdens de komende editie uit door de opening van een nieuwe hal (foto: Mesago/Thomas Geiger).
1/1

Door de uitbreiding met een nieuwe hal heeft organisator Mesago de thema's in bepaalde hallen opnieuw ingedeeld. Hal 6 zal in de toekomst volledig zijn gericht op het thema software en IT in de productie. Het thema Mechanische infrastructuur, dat voorheen in deze hal was ondergebracht, zal in de toekomst worden samengebracht met Industriële communicatie in hal 3 en de nieuw toegevoegde hal 10.1

De twee niveaus in hal 10 (10.0 en de nu toegevoegde 10.1) herbergen de thema's Besturingstechnologie, Interfacetechnologie, Mechanische infrastructuur en Industriële communicatie. Deze laatste sector, die wordt gestimuleerd door Industrie 4.0, zal onder meer ingaan op de laatste innovaties op het gebied van OPC UA en TSN. Door eenvoudige en genormeerde toegang tot data en apparaten in het veld worden concepten als cloud bases applicaties en predictive maintenance mogelijk.

Meer informatie over deze vakbeurs vindt u op de website van SPS IPC Drives.

bron: Mesago

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden