Laatste nieuws:

NIJKERK, 23 augustus 2017 09:53

Blog over transportbanden deelt kennis

De experts van Habasit delen nu online hun kennis over transportbandoplossingen voor alle industrieën. In zeven talen bieden zij expertise over de laatste trends in de industrie, over innovaties en technische transportbandoplossingen.

De experts van Habasit delen online hun kennis over transportbandoplossingen voor alle industrieën via een blog.'
De experts van Habasit delen online hun kennis over transportbandoplossingen voor alle industrieën via een blog.
1/1

Een transportband vormt vaak de kern van de bewegingen om tot een soepel en naadloos proces te komen. Door de grote hoeveelheid toepassingen zijn in de markt ook veel oplossingen beschikbaar. Hierdoor kan het vinden van de juiste transportband voor specifieke behoeften tijdrovend en ingewikkeld zijn.

Habasit heeft diepgaande kennis van de transportbandwereld en meer dan 70 jaar ervaring in het bedenken van maatwerkoplossingen en het delen van expertise op locatie. Deze kennis en een overzicht van markt- en industriële trends delen de experts van het bedrijf via een blog .

Habasit Expert Blog

De blog geeft tips voor de selectie, het onderhoud en doelmatige gebruik van transportbanden, de vereisten voor een veilig en hygiënisch transport en voor enkele onverwachte transportbandtoepassingen. De blog is momenteel beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Zweeds, Pools en Russisch.

De blog over transportbanden is een platform voor een dynamisch netwerk van professionals. Het biedt een virtuele ‘community' voor open discussies over een grote variatie aan transportbandbehoeften via commentaren of e-mailinteractie. Hiermee probeert Habasit het delen van ‘best practices' in de transportbandindustrie te stimuleren.

bron: Habasit

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden