Laatste nieuws:

SON EN BREUGEL, 15 augustus 2017 08:43

Distributieovereenkomst Köbo Wuppertal en Biesheuvel Groep

Na de overname van Köbo Nederland door Biesheuvel Groep per 1 juni 2017, is op 1 augustus een distributieovereenkomst getekend. Door de overeenkomst gaat de Biesheuvel Groep de transportkettingen van producent Köbo Wuppertal in Nederland distribueren.

De Biesheuvel Groep heeft een overeenkomst gesloten met Köbo in Wuppertal voor de distributie van kettingen op de Nederlandse markt.'
De Biesheuvel Groep heeft een overeenkomst gesloten met Köbo in Wuppertal voor de distributie van kettingen op de Nederlandse markt.
1/1

De nu gesloten overeenkomst is gebaseerd op een langdurige intensieve samenwerking. Köbo Nederland (opgericht te Groningen in 1926) continueert hiermee een reeds langdurige samenwerking, die verder uitgebouwd zal worden als Ketting c.q. Aandrijftechnisch Competence Center van Biesheuvel Groep.

Köbo produceert in Wuppertal onder meer rollen- en transportkettingen en de bijbehorende aandrijfwielen, speciale kettingen en meenemers.

bron: Biesheuvel Groep

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden