Laatste nieuws:

ZALTBOMMEL, 14 augustus 2017 11:20

TechnoDag Eaton over Industrial Internet of Things

Eaton Industries organiseert op 12 oktober 2017 in Cinemec Ede de TechnoDag Internet of Things speciaal voor kleine en middelgrote machinebouwers, OEM's en industriële ondernemingen. Een dag lang zet Eaton samen met specialisten in digitale transitie de spotlights op de wereld van M2M, Codesys, HMI, OPC-UA, PLC, OOP en cloudcommunicatie. Het Internet of Things luidt de nieuwe industriële revolutie in.

Eaton Industries organiseert op 12 oktober 2017 in Cinemec Ede de TechnoDag Internet of Things speciaal voor kleine en middelgrote machinebouwers, OEM’s en industriële ondernemingen.'
Eaton Industries organiseert op 12 oktober 2017 in Cinemec Ede de TechnoDag Internet of Things speciaal voor kleine en middelgrote machinebouwers, OEM’s en industriële ondernemingen.
1/1

Het Internet of Things zorgt ervoor dat machines met elkaar, met overkoepelende systemen en met de cloud communiceren. Traditionele industrie wordt Smart Industry en dat biedt machinebouwers en industriële ondernemingen mooie kansen.

Tijdens de Technodag van Eaton Industries laten sprekers van T-Systems, Extend Smart Coding, Action Learning Academy en Eaton zien waarom slimme machinebouwers en eindgebruikers niet meer om het Internet of Things heen kunnen en hoe cloudcommunicatie veilig gerealiseerd kan worden.

Live meekijken

Deelnemers kunnen live meekijken tijdens een demo waarin data uit een slim gemaakt component, gekoppeld aan een in Codesys geprogrammeerde PLC, door middel van object georiënteerd programmeren (OOP) in de HMI naar de cloud wordt gebracht.

Eaton presenteert tijdens de dag de nieuwe XV300-serie HMI bedienpanelen en XC300-serie PLC's. Tijdens de afsluitende netwerkborrel is er bovendien gelegenheid om via de Hololens een blik in de (nabije) toekomst te werpen.

Meer informatie is te vinden op www.eaton.nl/iot. Daar kunnen kleine en middelgrote machinebouwers en andere geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de gratis Eaton TechnoDag Internet of Things. Er is plaats voor 150 deelnemers. Op dezewebpagina vindu u ook links om twee whitepapers over het IIoT te downloaden.

bron: Eaton

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden