VENLO, 20 juli 2017 09:51

Industrial Cyber Security for Dummies

Belden, dat is gespecialiseerd in signaaltransmissie-oplossingen voor kritische toepassingen, heeft een speciale editie van Industrial Cyber Security for Dummies uitgegeven. De Belden/Tripwire Special Edition kan gratis in PDF-formaat worden gedownload maar is ook leverbaar in een gedrukte versie.

Industrial Cyber Security for Dummies bespreekt de basisconcepten van cyber security in industriële besturingssystemen. Het helpt zowel de IT-er als de productieleiding bij het bepalen van de fundamentele beveiligingsmaatregelen die passen bij iedere afzonderlijke industriële omgeving.

Het boek geeft een overzicht van het landschap van industriële cyber security en bespreekt de basis voor het opzetten van een effectief beveiligingsprogramma. Het behandelt hoe inbraakscenaril's uit de echte wereld de beschikbaarheid, veiligheid en veerkracht in gevaar brengen.

Toenemende bezorgdheid

De auteurs Jeff Lund en David Meltzer constateren in hun inleiding, dat de bezorgdheid aangaande cyber security in de industriële wereld blijft toenemen. Elke dag wordt belangrijker dat industriële ondernemingen het belang van beveiliging onderkennen en weten hoe ze zich tegen aanvallen moeten verdedigen.

Het boek beschrijft de basis van industriële cyber-fysische beveiliging en helpt IT-ers en productieleiding te begrijpen welke beveiligingsmaatregelen nodig zijn om un industriële omgevingen te beschermen.

Een gratis exemplaar van Industrial Cyber Security for Dummies kan worden gedownload vanaf de site van Belden.

bron: Belden

Foto's:

Industrial Cyber Security for Dummies

Industrial Cyber Security for Dummies bespreekt de basisconcepten van cyber security in industriƫle besturingssystemen en bespreekt mogelijkheden om industriƫle besturingssystemen te beveiligen.

© Aandrijvenenbesturen.nl