Laatste nieuws:

ETOY (CH), 19 juli 2017 11:40

Parker Hannifin verder als Benelux-organisatie

Parker Hannifin, wereldwijd actief in aandrijvings- en besturingstechnologieën, kondigt aan dat Parker Hannifin Nederland en Parker Hannifin BeLux zullen gaan fuseren tot een nieuwe organisatie: Parker Hannifin Benelux. Klanten zullen weinig merken van de fusie, behalve dat Parker in België en Luxemburg zal gaan opereren onder een andere naam.

Parker Hannifin levert een breed spectrum aan componenten voor de aandrijf- en besturingstechniek, waaronder dit ventieleiland.'
Parker Hannifin levert een breed spectrum aan componenten voor de aandrijf- en besturingstechniek, waaronder dit ventieleiland.
1/1

De twee organisaties zullen alle afdelingen laten fuseren en zullen blijven opereren vanaf de drie locaties in de Benelux: Oldenzaal, Hendrik-Ido-Ambacht en Nivelles (B). Beide organisaties hebben het afgelopen half jaar al nauw samengewerkt om de fusie voor te bereiden en om de organisaties naadloos op elkaar te kunnen aansluiten.

Beter, sneller, efficiënter

Met een gezamenlijke organisatie heeft Parker in de Benelux meer armslag om klanten beter, sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen. Freddy Eggengoor, general manager van Parker Nederland, zal de nieuwe organisatie gaan leiden.

De fusie tussen de Benelux-vestigingen is belangrijk voor de toekomst van de onderneming in de drie landen. De industrie in met name België en Nederland heeft veel overlap, wat Parker terugziet in de gezamenlijke klanten.

Door de organisaties samen te voegen, zal de onderneming beter in staat om haar WIN Strategie uit te voeren. De kern van deze strategie is zorgen voor een betere klantbeleving en dat is in Benelux-verband sneller en met een hogere servicegraad organiseren.

bron: Parker Hannifin

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden