Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 17 juli 2017 10:35

SKF opent testcentrum voor grote lagers

SKF heeft in Schweinfurt een volledig nieuw testcentrum in gebruik genomen. Het veertig miljoen Euro kostende Sven Wingquist Test Center is het eerste in de wereld dat grote lagers onder bedrijfscondities kan testen. Dit maakt een efficiënter ontwikkelingsproces voor klanten, verbeterde lagerprestaties en een langere levensduur mogelijk

SKF heeft in Schweinfurt een volledig nieuw testcentrum in gebruik genomen. '
SKF heeft in Schweinfurt een volledig nieuw testcentrum in gebruik genomen.
1/1

Het centrum telt twee testbanken. De een is ontworpen voor het testen van opstellingen van de hoofdassen van windturbines. De ander zal worden gebruikt voor het testen van lagers voor andere industriële sectoren, zoals mijnbouw, bouw, staalproductie en zeevaart.

In combinatie van SKF's voortgaande ontwikkeling van diagnose-, conditiebewakings- en simulatiemethoden zullen deze testbanken bijdragen aan het verkorten van test- en productontwikkelingstijden en meer inzicht bieden in de prestaties van lagers.

Volgens SKF is geen ander testcentrum in staat om grote lagers nauwkeurig en onder bedrijfscondities kan testen, wat klanten een concurrentievoordeel biedt. De technologieën die in het Sven Wingquist Test Center zullen klaanten helpen tijd en middelen te besparen maar tegelijkertijd om hun ambities aangaande betrouwbaarheid en levensduur te realiseren.

bron: SKF

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden