Laatste nieuws:

BREDA, 3 juli 2017 09:54

Eltrex preferred supplier voor Berghof

Berghof Automation heeft Eltrex Motion benoemd tot preferred supplier voor de gehele Benelux. Klanten van beide bedrijven in Nederland, België en Luxemburg hebben nu één centraal aanspreekpunt voor al hun vragen en de levering van de producten van Berghof.

Berghof Automation levert onder meer PLC- en ESR-besturingsoplossingen, industriële pc's en ethernet-terminals.'
Berghof Automation levert onder meer PLC- en ESR-besturingsoplossingen, industriële pc's en ethernet-terminals.
1/1

De intensivering van de samenwerking past in de strategie van Eltrex Motion om totaaloplossingen te bieden op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek. Het portfolio van het bedrijf uit Breda bestaat onder andere uit diverse elektromotoren, drives/controllers, spindels en vele andere mechanische componenten voor de apparaten en machinebouw.

Berghof Automation voegt een belangrijke laag van controle en visualisatie toe aan dit brede aanbod. De automatiseringsdivisie van de Berghof Group biedt onder andere PLC- en ESR-besturingsoplossingen, industriële pc's en ethernet-terminals, ook voor toepassingen onder zware omstandigheden.

Totaaloplossingen

Door de samenwerking met Berghof beschikt Eltrex Motion nu over een compleet assortiment van producten, van de HMI tot de draaiende as. Die combinatie is samen met kennis belangrijk om klanten totaaloplossingen te bieden. Dit kan variëren van applicaties met een enkele as tot complete complexe contouringapplicaties.

Eltrex Motion wil op het gebied van motion control partner worden voor zijn klanten en een totale oplossing bieden voor de aansturing van een machine. Met Berghof in het productportfolio is dit nu mogelijk. Berghof Automation heeft in Eltrex Motion een partner gevonden voor de distributie en integratie van zijn systemen in de Benelux.

bron: Eltrex Motion

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden