Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 27 juni 2017 08:20

Business Software Event in teken maakindustrie

Het Business Software Event voor de klantorder- en voorraadgestuurde industrie heeft dit jaar als thema ‘Business Software voor de maakindustrie - uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht'. Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ICT. Het event wordt 28 september gehouden in Barneveld.

Het Business Software Event vindt dit jaar voor het eerst plaats in Barneveld. De laatste editie (foto) was in Congrescnetrum 1931 in 's-Hertogenbosch.'
Het Business Software Event vindt dit jaar voor het eerst plaats in Barneveld. De laatste editie (foto) was in Congrescnetrum 1931 in 's-Hertogenbosch.
1/1

Uiteraard komen trends als smart industry, internet of things, big data, cloud en software-as-a-service aan bod, maar de focus ligt dit jaar op de basics.Voor veel maakbedrijven is smart industry nog ver van hun bed.

Het Business Software Event stelt hun actuele uitdagingen centraal. Hoe stomen directies hun bedrijf klaar voor de toekomst, hoe krijgen ze grip op de interne processen en kunnen ze die die beter laten aansluiten op die van toeleveranciers en/of klanten?

Breed scala

Bedrijven zien kansen, maar worstelen vaak met het implementeren ervan, weet Groot. ‘Wij geven inzicht hoe ze bedrijfsprocessen met slimme software kunnen verbeteren. Succesverhalen van collega's en aansprekende best practices moeten de bezoekers inspiratie bieden.'

Het Business Software Event 2017 richt zich op de maak- en assemblage-industrie in Nederland en België. Organisator Mikrocentrum mikt op klantorder- en voorraadgestuurde bedrijven in onder meer de automotive, elektronica, machine- en apparatenbouw, metaalbewerking, rubber- en kunststofverwerking en scheepsbouw.

Het event bestrijkt een breed scala aan bedrijfsprocessen en de bijbehorende software: van CAD, CAM, PDM en PLM tot en met ERP, MES, WMS en CRM, inclusief overkoepelende processen als integratie, kwaliteitsmanagement en business intelligence.

Programma

Het event vindt plaats op 28 september in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Behalve plenaire keynotes en diverse expert classes vermeldt het programma voor de tweede keer de uitreiking van de Business Software Award. Deze wordt uitgereikt aan een organisatie die bijzondere resultaten behaald heeft door de inzet van business software.

Nieuw is dit jaar het VIP-arrangement, een volledig verzorgde avond waar exposanten en hun genodigden kunnen netwerken en ervaringen delen. Gastspreker is Henk Snellink van WP Haton, fabrikant van deegverwerkingsmachines voor de broodproductie. Hij vertelt over de transformatie van zijn traditioneel georganiseerde maakbedrijf tot een servicegerichte dienstverlener, met businesssoftware als een van de ingrediënten.

Deelname is gratis voor eindgebruikers maar kost €375 euro exclusief BTW voor leveranciers, systemintegrators en adviseurs.

 

bron: Mikrocentrum

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

29 november 2023 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden