EDE, 11 juni 2017 10:39

Asco Controls verhuisd naar Ede

Emerson, leverancier van fluid automation oplossingen, heeft de activiteiten van zijn Nederlandse dochter Asco Controls verplaatst, met als doel het serviceniveau aan haar klanten te verbeteren. Met de verhuizing worden alle activiteiten die voorheen in de fabriek in Scherpenzeel werden uitgevoerd, 12 km oostwaarts verplaatst naar de Emerson Automation Solutions faciliteit in Ede.

De Asco productenlijn wordt wereldwijd geproduceerd en omvat een breed programma ventielen, persluchtbehandelingsapparatuur en besturingsproducten. Hieronder vallen magneet- en pneumatisch bediende ventielen, redundante besturingssystemen, ventieleilanden, cilinders, filters, drukregelaars en olievernevelaars.

Modernere faciliteiten

De reden van de verhuizing is om het team van Asco Controls te laten profiteren van de geavanceerde apparatuur en omvangrijke kantoor-, productie- en opslagcapaciteit die de locatie in Ede biedt. Daarmee kan de kwaliteit van de aan klanten geboden service worden verbeterd.

Daarnaast zal het team kunnen profiteren van de mogelijkheid om de middelen en expertise van de wereldwijde Emerson organisatie te benutten. De medewerkers hebben nu direct toegang tot de knowhow en expertise van partners. Uiteindelijk zal de verhuizing leiden tot de verdere ontwikkeling en onderbouwing van het merk Asco Controls binnen de Benelux.

 

bron: Asco Controls

Foto's:

Asco Controls verhuisd naar Ede

Het leveringsprogramma van Asco Controls omvat onder meer ventielen en ventieleilanden.

© Aandrijvenenbesturen.nl