Laatste nieuws:

EDE, 11 juni 2017 10:39

Asco Controls verhuisd naar Ede

Emerson, leverancier van fluid automation oplossingen, heeft de activiteiten van zijn Nederlandse dochter Asco Controls verplaatst, met als doel het serviceniveau aan haar klanten te verbeteren. Met de verhuizing worden alle activiteiten die voorheen in de fabriek in Scherpenzeel werden uitgevoerd, 12 km oostwaarts verplaatst naar de Emerson Automation Solutions faciliteit in Ede.

Het leveringsprogramma van Asco Controls omvat onder meer ventielen en ventieleilanden.'
Het leveringsprogramma van Asco Controls omvat onder meer ventielen en ventieleilanden.
1/1

De Asco productenlijn wordt wereldwijd geproduceerd en omvat een breed programma ventielen, persluchtbehandelingsapparatuur en besturingsproducten. Hieronder vallen magneet- en pneumatisch bediende ventielen, redundante besturingssystemen, ventieleilanden, cilinders, filters, drukregelaars en olievernevelaars.

Modernere faciliteiten

De reden van de verhuizing is om het team van Asco Controls te laten profiteren van de geavanceerde apparatuur en omvangrijke kantoor-, productie- en opslagcapaciteit die de locatie in Ede biedt. Daarmee kan de kwaliteit van de aan klanten geboden service worden verbeterd.

Daarnaast zal het team kunnen profiteren van de mogelijkheid om de middelen en expertise van de wereldwijde Emerson organisatie te benutten. De medewerkers hebben nu direct toegang tot de knowhow en expertise van partners. Uiteindelijk zal de verhuizing leiden tot de verdere ontwikkeling en onderbouwing van het merk Asco Controls binnen de Benelux.

 

bron: Asco Controls

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden